Dames

Kijk gerust eens rond, ontdek onze nieuwe collecties en laat je inspireren voor de laatste modetrends.  Wens je meer info contacteer ons vrijblijvend, wij helpen je graag met de nodige uitleg.

Veel shopplezier !

Dames

Actieve filters

ATMOS doorknoopjurk in...

Doorknoopjurk in een zomerse print van beige en azuur.  De jurk heeft een kraag en een losse driekwartsmouw afgewerkt met een brede boord en 2 knopen.  De jurk kan los gedragen worden of met de bijbehorende riem gecentreerd worden zodat de taille wordt geaccentueerd.  De jurk is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% katoen, voering 100% viscose

Prijs € 199,00

ATMOS beige los gebreide...

Los gebreide cardigan in beige draad met een subtiel glittertje.  De cardigan heeft een losse driekwartmouw en heeft geen knoopsluiting.

Samenstelling : 65% katoen, 32% nylon, 3% lurex

Prijs € 145,00

ATMOS kort polokleedje in...

Korte doorknoopjurk met een kraag en een driekwartmouw afgewerkt met een boord en 1 knoop.  De mouwen hebben een mooie zilveren borduring.  De jurk is volledig gevoerd en heeft afgeronde slippen onderaan.  Je kan de jurk los dragen of met de bijhorende riem centreren zodat de taille mooi geaccentueerd wordt.

Samenstelling : 100% kaoten, voering 100% rayon

Prijs € 169,00

ATMOS champagnekleurige...

Losse zomerjurk in een luchtige stof met driekwartmouw afgewerkt met een boord en een knoop, de mouw heeft een mooie bloemenbroderie met een klein glittertje.  De jurk heeft een v-hals afgezet met een boord en is volledig gevoerd.  De jurk kan los gedragen worden of met de bijhorende riem gecentreerd worden zodat de taille mooi geaccentueerd wordt.

Samenstelling : 100% katoen. Voering : 100% rayon

Prijs € 159,00

ATMOS pulletje in...

Gebreid pulletje in azuurblauw met een raglanmouw tot aan de elleboog, afgewerkt met een mooie fantasieboord.  Het pulletje is een recht model en heeft een ronde halslijn.

Samenstelling : 100% acrylic

Prijs € 109,00

ATMOS overslagbloesje in...

Overslagbloesje in een groen en witte zomerse print.  Het bloesje heeft een korte rechte mouw met lichte fronsjes aan de schouder en is onderaan op een band, de overslag wordt gemaakt met een aangezette riem die doorgestoken wordt en op links geknoopt wordt.  Het bloesje is volledig gevoerd op het lichaam, de mouwtjes zijn niet gevoerd.

Samenstelling : 100% katoen, voering 100% linnen

Prijs € 165,00

ATMOS losse groene broek

Losse rechte broek in neongroen, de broek heeft rechte pijpen, sluit met een rits en een verborgen schuifhaakje en is in de rug volledig op elastiek.  Vooraan heeft de broek een gesteken plooi, indien gewenst kan de plooi uitgestreken worden.

Samenstelling : 48% lyocell, 30% linnen, 22% katoen

Prijs € 175,00

ATMOS losse broek in...

Losse broek in een zomerse groen-gele vlekkenprint.  De broek heeft een tailleband met lussen en is volledig op elastiek in de rugzijde.  De broek is gevoerd.

Samenstelling : 100% polyester.  Voering : 100% viscose

Prijs € 175,00

ATMOS halflang kleed in...

Halflange zomerjurk in een kaki-beige print met een limoengroene streep aan de onderkant van de rok.  De jurk heeft een aangesneden mouw afgewerkt met een omslag, heeft een v-hals met een vaste overslag aan de voorkant, een recht vallende rok met één split aan de zijkant, ze sluit achteraan met een rits.  Met de bijhorende riem kan je de taille mooi accentueren.  De jurk is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose

Prijs € 229,00

ATMOS bain de soleil in...

Bain de soleil in zomerse print in kaki en ecru met een v-hals vooraan en diepe v-uitnijding op de rug.  De jurk heeft  brede schouderbanden die door zilveren ringen voor- en achteraan gestikt zijn, heeft 2 verticale banden in limoenkleur op de beide zijkanten en is volledig gevoerd.

Samenstelling :  100% viscose. Voering : 100% viscose

Prijs € 215,00

ATMOS bloesje in kaki-beige...

Los bloesje met een aangesneden mouw in kaki met beige print.  Het bloesje is onderaan op een band en is op elastiek in de rug.  Het bloesje is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose

Prijs € 175,00

ATMOS fijn gebreide...

Fijn gebreide halflange cardigan in champagnekleur met een losse driekwartmouw afgezet met een brede boord.  De cardigan heeft geen knopen en wordt los over kleedjes of topjes gedragen.

Samenstelling : 80% viscose, 20% nylon

Prijs € 145,00

ATMOS fuchsia top

Zomerse top in fuchsia.  De top heeft een mooie v-hals vooraan en ook een v-tje op de rug, heeft brede schouderbanden die afgewerkt zijn met ringen vooraan en achteraan. De top is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% polyester, voering 100% viscose

Prijs € 149,00

ATMOS losse broek met...

Losse rechte broek met print in zwart en beige en 2 verticale strepen in zwart en fuchsia op de zijnaden.  De broek heeft geen rits, is vooraan op een band en achteraan volledig op elastiek.  De broek is gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose

Prijs € 185,00

ATMOS fuchsia gebreid...

Fijn gebreid pulletje in fuchsia met een fantasiemouw die tot net onder de elleboog komt, de mouw is afgewerkt met een boord, het pulletje is onderaan eveneens afgewerkt met een boord.

Samenstelling : 50% katoen, 50% modal

Prijs € 135,00

ATMOS bloesje met...

Los bloesje met een aangesneden mouw in zwart en beige print.  Het bloesje is onderaan op een band en is op elastiek in de rug.  Het bloesje is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose

Prijs € 175,00

ATMOS kort los kleedje met...

Los vallend zomerkleedje in zwart met beige print met een losse mouw tot net boven de elleboog.  Het kleedje heeft een v-hals en heeft 2 verticale banden in fuchsia aan beide zijkanten, ook op de mouw komen 2 fuchsia strepen terug.  Het kleedje is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose.  Voering : 100% viscose

Prijs € 199,00

ATMOS fuchsia kleedje

Korte zomerjurk in fuchsia.  De jurk heeft een aangesneden mouw, een ronde halslijn en een mooie drapage vooraan, de rok heeft een siervol effect door zijn elegante a-lijn.  De jurk sluit achteraan met een rits en is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% polyester, voering 100% viscose

Prijs € 165,00

FOUR ROSES jeansblazer in...

Trendy blazer in lichte denim, die zorgt voor de nodige pit in jouw garderobe. De blazer heeft een lange mouw die kan opgerold worden voor een meer casual look, sluit met één knoop vooraan en heeft 2 steekzakjes.  De blazer is niet gevoerd en dus gemakkelijk wasbaar.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 145,00
FOUR ROSES rechte jeans in...
  • Niet op voorraad

FOUR ROSES rechte jeans in...

Losse rechte jeans in lichte denim.  De jeans heeft een volledige elastiek in de rugzijde, sluit vooraan met een rits en een knoop en heeft 2 vooraan en 2 zakken achteraan.

Samenstelling : 100% katoen

Draag deze jeans in combi met de jeansjas of gewoon met eender welk zomers bloesje of pulletje.

Prijs € 135,00

FOUR ROSES bloes met...

Zomers bloesje met een grafische print in blauw, groen en fuchsia.  Het bloesje heeft een losse aangesneden driekwartmouw en een elegant v-tje aan de voorkant.  

Samenstelling : 54% gerecycleerde viscose, 46% viscose

Prijs € 119,00

FOUR ROSES korte jurk met...

Vlotte korte zomerjurk in een grafische print in blauw, groen en fuchsia.  De jurk heeft een kort aangesneden mouwtje met een kleine omslag, een elegant v-tje vooraan en 2 steekzakken in de zijnaden.  Ze wordt los gedragen, maar kan evenenens gecentreerd worden met de bijpassende riem.  De jurk is volledig gevoerd.   

Samenstelling : 54% gerecycleerde viscose, 46% viscose.  Voering : 100% viscose

Prijs € 165,00

FOUR ROSES jumpsuit in...

Elegante jumpsuit in een grafische print in blauw, groen en fuchsia.  De jumpsuit heeft verstelbare schouderbandjes en een elastiek in de rug zodat deze mooi aansluit.  De jumpsuit heeft geen ritssluiting maar trek je vlot aan omdat ze los in de taille zit.  De riem is onzichtbaar ingewerkt in de stof en kan je aansnoeren waardoor je de taille toch mooi accentueert.  De broek heeft 2 steekzakken aan de voorkant.

Samenstelling : 54% gerecycleerde viscose, 46% viscose.

Prijs € 195,00

FOUR ROSES lange groene jurk

Lange groene jurk in een luchtige tetrastof.  De jurk heeft losse driekwartmouwen afgewerkt met een fijne boord, een elegante v-hals en 2 steekzakken in de zijnaden.  De jurk heeft een rechte pasvorm en heeft 2 splitten aan de zijkant.  De jurk kan los gedragen worden of gecentreerd worden met de bijhorende riem zodat de taille mooi geaccentueerd wordt.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 169,00