Baby meisjes

Baby meisjes

Actieve filters

GYMP ecru jurkje met oranje...

Jurkje in een ecru stofje met oranje print (eendjes en riet) met een kort kaplmouwtje.  Het jurkje heeft een oranje lint in de taille met mooie strik, sluit achteraan met een rits en is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% katoen.  Voering : 65% polyeser, 35% katoen

Prijs € 49,95

GYMP effen oranje jurkje

Oranje zomerjurkje met een korte mouw.  Het jurk heeft een ronde halslijn en sluit met 3 bloemenknoopjes vooraan, in de taille is een touwtje voorzien om te centreren.  Het jurkje is niet gevoerd.

Samenstelling : 84% visocse, 16% linnen

Prijs € 54,95

GYMP oranje t-shirt met print

Oranje t-shirt met print (kersjes en tekst "stay cool") met korte mouw met fronsjes aan de schouder.  T-shirt heeft een ronde halslijn en sluit met 2 drukknopen op de schouder.

Samenstelling : 93% katoen, 7% elasthan

Prijs € 26,95

GYMP rokje in multicolor print

Rokje in een multicolor zomerse print (kersjes en bloemetjes).  Het rokje is volledig op elastiek en is gevoerd.

Samenstellng : 54% gerecycleerd polyester, 42% polyester, 4% elasthan.  Voering : 65% polyester, 35% katoen

Prijs € 34,95

GYMP oranje cardigan

Oranje cardigan met een lange mouw afgewerkt met een klein voile boordje.  De cardigan heeft een ronde halslijn en sluit met oranje blinkende knoopjes vooraan, de sluiting is eveneens afgewerkt met een klein voile boordje.

Samenstelling : 93% kaoten, 7% elasthan

Prijs € 39,95

GYMP ecru t-shirt met print

Ecru t-shirt met print (appelsien en tekst "Florida Orange") met korte mouw met fronsjes aan de schouder.  T-shirt heeft een ronde halslijn en sluit met 2 drukknopen op de schouder.

Samenstelling : 93% katoen, 7% elasthan

Prijs € 26,95

GYMP oranje t-shirt met print

Oranje t-shirt met print (appelsien en tekst "Florida Orange") met korte mouw met fronsjes aan de schouder.  T-shirt heeft een ronde halslijn en sluit met 2 drukknopen op de schouder.

Samenstelling : 93% katoen, 7% elasthan

Prijs € 26,95

GYMP short met streepjes

Shortje met oranje en ecru strepen.  Het shortje is volledig op elastiek, heeft 2 steekzakjes op de voorkant en is onderaan aan de pijpen afgewerkt met een franjeboord.

Samenstelling : 55% polyamide,45% katoen

Prijs € 27,95

GYMP zomerjurkje in geel...

Zomerjurkje in geel met neonroze strepen.  Het jurkje heeft een korte wijde mouw met volant en franjeboord op de mouw, een franjeboord onderaan op de jurk gestikt, ronde halslijn en sluit met een volledige knopenrij achteraan.  Het jurkje is niet gevoerd.

Samenstelling : 80% viscose, 16% linnen, 4% acrylic

Prijs € 49,95

GYMP ecru t-shirt met print

Ecru t-shirt met print (flamingo's in neonroze met tekst "be flamazing") met een korte mouw met fronsjes aan de schouders en ronde halslijn.  T-shirt sluit met 2 drukknoopjes op de schouder.

Samenstelling : 93% katoen, 7% elasthan

Prijs € 25,95

GYMP geel rokje met...

Zomerrokje in geel met neonroze strepen.  Het rokje is volledig op elastiek, heeft fantasieknopen op de voorkant en is niet gevoerd.

Samenstelling : 80% viscose, 16% linnen, 4% acrylic

Prijs € 27,95

GYMP jurkje met bloemmotief

Zomerjurk met bloemenmotief in neonroze met korte mouw en ronde halslijn.  Het jurkje sluit achteraan met een volledige rij knopen en is niet gevoerd.

Samenstelling : 50% katoen, 50% viscose

Prijs € 39,95

GYMP jurkje met roze en...

Zomers jurkje met strepen in geel, lila en neonroze.  Het jurkje heeft een korte mouw afgezet met een franjeboord, ronde halslijn en sluit met een volledige rij blinkende gele knoopjes vooraan.  Het jurkje heeft een opgezet zakje met een franjeboord op de voorkant en is niet gevoerd.

Samenstelling : 75% polyester, 25% viscose

Prijs € 49,95

GYMP beige jurk in...

Jurkje in een blinekende stof met een korte kapmouwtje met fronsjes aan de schouder.  Het mouwtje is afgewerkt met afgeronde bogen.  De jurk sluit met een rits op de rug en is volledig gevoerd.

Samenstelling : 100% polyester.  Voering : 65% polyester, 35% katoen

Prijs € 49,95

GYMP beige jurk zonder mouwen

Jurkje zonder mouwen in een beige stof met ecru strepen.  De jurk heeft een volant aan de mouwen, aan de taille en onderaan de jurk.  Ze heeft een ronde halslijn en sluit achteraan met 4 blinkende knoopjes.  De jurk is volledig gevoerd.

Samenstelling : 42% organisch katoen, 36% katoen, 11% gerecycleerd katoen, 11% gerecycleerd polyester.  Voering : 65% polyester 35% katoen

Prijs € 54,95

GYMP beige meisjesjas met kap

Beige meisjesjas met een kap.  De jas heeft lange mouwen afgeboord met fronsjes, een vaste kap eveneens afgeboord met fronsjes, 2 steekzakjes in de zijnaden en sluit met een volledige knopenrij.  De jas en de kap zijn volledig gevoerd met een beige stof met ecru strepen.

Samenstelling : 54% polyester, 46% katoen.  Voering : 42% organisch katoen, 36% katoen, 11% gerecycleerd katoen, 11% gerecycleerd polyester.  Voering mouwen : 100% polyester

Prijs € 89,95

GYMP kruippakje met bolletjes

Lichtroze kruippakje met roze bolletjes en vooraan op de borst strikjes en voetjes,  het kruippakje heeft drukknoopjes vooraan en tussen de beentjes 

Prijs € 47,95

GYMP kruippakje met...

Ecru kruippakje met muisjesprint in grijs en roze en frullen aan de hals en de mouwen. Het kruippakje heeft voetjes en drukknoopjes op de rug en tussen de beentjes 

Prijs € 54,95