Communie jongens

Download HIER het communie lookbook voor 2024

Communie jongens

Actieve filters

RED LIMIT blauw kostuum

2-delig kostuum in een blauwe stretchstof met fijne lijnstructuur.  De blazer heeft een lange mouw met onderaan de mouw 4 knopen, heeft een reverskraag, 2 steekzakken met kleppen en een borstzakje.  De blazer is half gevoerd, heeft een binnenzak en sluit met 2 knopen.  De broek is een slimfit model met een tailleband met lussen om een riem door te steken en een verstelbare elastiek met knopen in de binnenkant, ze heeft 2 steekzakken vooraan en 2 achterzakken.  Ze sluit met een rits en knoop.

Samenstelling : 56% katoen, 37% polyamide, 7% elasthan.  Voering : 100% polyester

Prijs € 300,00

RED LIMIT zandkleurige...

Zandkleurige t-shirt met korte mouwen, ronde halslijn en vooraan in blauwe letters "RED LIMIT", verticale lijn in opgestikte stof in donkerblauw en ecru.

Samenstelling : 95% katoen, 5% elasthan

Prijs € 78,00

RED LIMIT zandkleurige...

Bomberjack in zandkleur onderaan afgewerkt met een sportieve ribbelboord met 2 witte strepen, dezelfde boord aan de mouwen en de kraag.  Het bomberjack heeft 2 steekzakken vooraan, sluit met een rits en is volledig gevoerd.

Samenstelling : 56% katoen, 37% polyamide, 7% elasthan.  Voering : 100% polyester

Prijs € 199,00

RED LIMIT sportief kostuum...

Sportief grijs kostuum in comfortabele stretchstof.  De blazer heeft een lange mouw afgewerkt met een sportieve ribbelboord met 2 witte strepen, een reverskraag en heeft 2 steekzakken met klep vooraan.  Hij sluit met 2 knopen en is volledig gevoerd.  De broek is in een slimfit model, heeft een tailleband met lussen om een riem door te steken en heeft een verstelbare elastiek met knopen aan de binnenzijde.  Het model heeft 2 steekzakken vooraan en 2 achterzakken en sluit met een rits en knoop.

Samenstelling : 53% katoen, 42% polyamide, 5% elastan. Voering : 100% polyester

Prijs € 281,00

GYMP wit hemd met...

Wit katoenen hemd met multicolorprint in het thema "vakantie".  Het hemd heeft een lange mouw afgewerkt met een manchet en een knoop.  Het heeft een kraag en sluit met een volledige rij knopen.  Het wordt geleverd met een bijbehorende pochette om te dragen met een blazer.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 69,95

GYMP hemd met palmboomprint

Katoenen lichtgrijs hemd met palmboommotief in wit en groen.  Het hemd heeft een lange mouw afgewerkt met een manchet en een knoop.  Het heeft een kraag en sluit met een volledige rij knopen.  Het wordt geleverd met een bijbehorende pochette om te dragen met een blazer.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 69,95

GYMP felgroene blazer

Felgrone blazer in een soepele stof.  De blazer heeft een reverskraag en 2 zakken afgewerkt met kleppen, hij sluit met 2 knopen en heeft een borstzakje voor een pochette.  De mouwen zijn onderaan afgewerkt met 3 knopen. De blazer is volledig gevoerd met een stofjemet visjesmotief.

Samenstelling : 63% polyester, 34% viscose, 3% elastan.  Voering : 100% katoen

Prijs € 169,95

GYMP wit hemd met print in...

Wit katoenen hemd met printmotief (strikjes) in beige en blauw.  Het hemd heeft een lange mouw afgewerkt met een manchet en een knoop.  Het heeft een kraag en sluit met een volledige rij knopen.  Het wordt geleverd met een bijbehorende pochette om te dragen met een blazer.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 69,95

GYMP beige bomberjack

Beige bomberjack met blauwe boorden aan de kraag, mouwen en onderaan de jas.  De jas heeft 2 steekzakken aan de voorkant en sluit met een rits.  De jas is volledig gevoerd met een stofje met strikjesmotief.  Je kan de jack combineren met het hemd in hetzelfde stofje.

Samenstelling : 54% polyester, 46% katoen. Voering : 100% katoen

Prijs € 129,95

D.LUX ecru blazer met strepen

Ecru jongensblazer met streepjes in blauw en beige.  De blazer heeft een reverskraag en 2 zakken afgewerkt met kleppen, hij sluit met 2 knopen en heeft een borstzakje voor een pochette.  De mouwen zijn onderaan afgewerkt met 3 knopen. De blazer is volledig gevoerd.

Samenstelling : 75% katoen, 10% linnen, 15% acrylic.  Voering : 100% acetaat

Prijs € 195,00

D.LUX ondervest met streepjes

Ecru ondervest met streepjes in blauw en beige. De ondervest sluit met 3 knopen, heeft 2 verborgen zakjes vooraan en een bandsluiting met gesp op de rug om te versmallen volgens maat.  De ondervest is volledig gevoerd.

Samenstelling : 75% katoen, 10% linnen, 15% acrylic.  Voering : 100% acetaat

Prijs € 119,00

D.LUX beige jongensblazer

Jongensblazer in een beige stof met lichte lijneffecten.  De blazer heeft een reverskraag en 2 zakken afgewerkt met kleppen, hij sluit met 2 knopen en heeft een borstzakje voor een pochette.  De mouwen zijn onderaan afgewerkt met 3 knopen. De blazer is volledig gevoerd.

Samenstelling : 40% katoen, 35% viscose, 10% acrylic. Voeriing : 100% acetaat

Prijs € 195,00

D.LUX ondervest met blauw...

Ondervest in lichtgrijze melée met blauwe en oranje strepen.  De ondervest sluit met 3 knopen, heeft 2 verborgen zakjes vooraan en een bandsluiting met gesp op de rug om te versmallen volgens maat.  De ondervest is volledig gevoerd.

Samenstelling : 19% wol, 43% linnen, 38% viscose.  Voering : 100% acetaat

Prijs € 129,00

D.LUX wit katoenen hemd

Klassiek wit hemd in katoen met een fijne structuur in de stof.  Het hemd heeft een lange mouw afgewerkt met een manchette en een knoop, een hemdskraag en sluit met een volledige rij knopen.

Samenstelling : 100% katoen 

Prijs € 97,00

D.LUX kostuum in...

2-delig kostuum in blauwgrijze melée stof.  De blazer heeft een reverskraag en 2 zakken afgewerkt met kleppen, hij sluit met 2 knopen en heeft een borstzakje voor een pochette.  De mouwen zijn onderaan afgewerkt met 3 knopen. De blazer is volledig gevoerd.  De broek is een smaller model met 2 steekzakken vooraan en 2 achterzakken zonder klep.  De broek sluit met een rits en knoop en heeft een verstelbare elastiek met knopen aan de binnenkant van de taille.

Samenstelling  : 19% wol, 43% linnen, 38% viscose.  Voering : 100% acetaat

Prijs € 334,00