Broeken & shorts

Broeken & shorts

Actieve filters

ATMOS losse groene broek

Losse rechte broek in neongroen, de broek heeft rechte pijpen, sluit met een rits en een verborgen schuifhaakje en is in de rug volledig op elastiek.  Vooraan heeft de broek een gesteken plooi, indien gewenst kan de plooi uitgestreken worden.

Samenstelling : 48% lyocell, 30% linnen, 22% katoen

Prijs € 175,00

ATMOS losse broek in...

Losse broek in een zomerse groen-gele vlekkenprint.  De broek heeft een tailleband met lussen en is volledig op elastiek in de rugzijde.  De broek is gevoerd.

Samenstelling : 100% polyester.  Voering : 100% viscose

Prijs € 175,00

ATMOS losse broek met...

Losse rechte broek met print in zwart en beige en 2 verticale strepen in zwart en fuchsia op de zijnaden.  De broek heeft geen rits, is vooraan op een band en achteraan volledig op elastiek.  De broek is gevoerd.

Samenstelling : 100% viscose

Prijs € 185,00

FOUR ROSES losse broek in...

Losse broek in tie-dye print in lila, roze en ecru.  De broek is volledig op elastiek, heeft 2 steekzakken vooraan en valt heel soepel.

Samenstelling : 100% viscose

Je kan deze trendy broek dragen met een wit t-shirt of een kleurrijke top, voor een "jumpsuit" effect draag je de broek met de one-shoulder bloes in dezelfde print.

Prijs € 145,00

FOUR ROSES losse broek in...

Zomerse losse broek in multicolor huisjesprint.  De broek heeft een tailleband, sluit met 3 knopen en is achteraan volledig op elastiek.  De broek valt wijd en heeft veel volume.

Samenstelling :100% viscose

Combineer met een top in dezelfde print voor een "jumpsuit" effect of draag met een pulletje in de kleurtjes van de huisjesprint

Prijs € 149,00

AC brede losse broek in lime

Brede los vallende broek in limoenkeur in een fijne soepele stof.  De broek heeft een elastiek in taille aan de rugzijde, sluit met een rits aan de zijkant en heeft 2 steekzakken vooraan.  De broek heeft breed vallende pijpen.

Samenstelling : 83% viscose + 17% polyamide

Draag deze broek met een topje of een los vallend bloesje in dezelfde kleur of combineer met een fijn pulletje met strepen.

Prijs € 129,95

AC brede losse broek in taupe

Brede los vallende broek in taupekleur in een fijne soepele stof.  De broek heeft een elastiek in taille aan de rugzijde, sluit met een rits aan de zijkant en heeft 2 steekzakken vooraan.  De broek heeft breed vallende pijpen.

Samenstelling : 83% viscose + 17% polyamide

Draag deze broek met een topje of een los vallend bloesje in dezelfde kleur of combineer met een fijn pulletje met strepen.

Prijs € 129,95

AC soepel vallende broek

Soepel vallende broek in een lichte taupekleur met een discreet motiefje in de stof.  De broek heeft 2 steekzakken vooraan en sluit met een rits en een schuifhaakje, achteraan zijn nog 2 verborgen zakken.  De broek valt heel soepel en heeft rechte pijen

Samenstelling : 54% viscose - 46% polyester

Draag deze broek met het bloesje in dezelfde stof voor een gekelede look of combineer met kleurrijke bovenstukken voor een zomerse look.

Prijs € 149,95

AC korte short

Korte short in lichte taupekleur.  Het stofje heeft een discreet motiefje.  De short heeft een lichte elastiek in de taille, sluit met drie verborgen knopen en 2 schuifhaakjes en heeft 2 steekzakken vooraan, achteraan zijn nog 2 verborgen zakken.

Samenstelling : 54% viscose + 46% polyester

Draag deze short met een bloesje in hetzelfde stofje voor een gekledere look of combineer met kleurrijke topjes voor een zomerse outfit

Prijs € 99,95

AC brede jeans in donkere...

Jeans in een donkere denimwassing met brede pijpen.  De jeans sluit met een rits en een knoop en heeft 2 steekzakken vooraan.  Achteraan heeft de jeans 2 valse zakken en een etiket met het AC-label waar een riem kan doorgestoken worden.  De jeans valt breed en heeft een plooi vooraan en achteraan, indien gewenst kan deze gemakkelijk uitgestreken worden.

Combineer met een kleurrijk zomers pulletje of met de losse hemdsbloes.

Prijs € 119,95

HER losse broek met motief

Los vallende broek met een grafisch motief in limoengroen en sangria red.  De broek heeft een brede tailleband met een elastiek in de rug en sluit met een rits en een haakje op de zijkant.  Aan de voorkant heeft de broek een subtiele bandplooi en 2 steekzakken.   

Samenstelling : 100% viscose

Draag deze broek met een contrasterende top en werk af met de blazer in limoenkleur voor een chiquere gelegenheid.

Prijs € 229,00

TERRE BLEUE losse linnen...

Losse broek in luchtig linnen, de broek heeft een wijde snit, sluit met een rits en een knoop en heeft 2 steekzakken vooraan.  De broek is achteraan volledig op elastiek en heeft 2 valse achterzakken.

Samenstelling : 100% linnen

Prijs € 149,90

TERRE BLEUE ecru jeansbroek...

Ecru jeansbroek op enkellengte.  De broek is een 5-pocket model en valt breed, heeft 3 knopen onderaan de broekspijpen en sluit met een knoop en een rits.

Samenstelling : 99% katoen, 1% elasthan

Prijs € 169,90

TERRE BLEUE losse linnen...

Losse broek in luchtig linnen, de broek heeft een wijde snit, sluit met een rits en een knoop en heeft 2 steekzakken vooraan.  De broek is achteraan volledig op elastiek en heeft 2 valse achterzakken.

Samenstelling : 100% linnen

Prijs € 149,90

TERRE BLEUE lichte...

Tapered jeans in een lichte denim washing.  De jeans heeft een elegante hoge taille met lusjes om een riem door te steken, een kleine platte bandplooi en sluit met een rits en een knoop.  De jeans heeft 2 steekzakken vooraan en 2 opgezette achterzakken. Een tapered jeans valt op het bovenbeen iets ruimer en loopt wat smaller naar de enkels toe, ze wordt iets korter gedragen.

Samenstelling : 100% katoen

Prijs € 169,90

TERRE BLEUE losvallende 7/8...

Rode 7/8 broek met wijde pijpen, het model valt los en recht tot boven de enkels.  De broek heeft een tailleband met lussen waar de bijhorende riem door gedragen wordt, sluit met een rits en een knoop, heeft 2 steekzakken vooraan en 2 valse zakken achteraan.

Samenstelling : 85% model, 15% polyester

Prijs € 149,90

TERRE BLEUE wijde losse...

Wijde jeans in ecru met rechte broekspijpen.  De jeans heeft een tailleband met lussen om een riem door te steken en sluit met een rits en een knoop.  Ze heeft 2 zakken vooraan en 2 opgestikte zakken achteraan.

Samenstelling : 98% katoen, 2% elasthan

Prijs € 149,90

TERRE BLEUE lange broek...

Blauwe losse broek met een kleine bandplooi en tailleband met lussen om een riem door te steken.  De broek sluit met een rits en een knoop en heeft 2 steekzakken aan de voorkant.  

Samenstelling : 100% linnen

Prijs € 159,90